Gouden HTC One komt shinen in Nederland

Gouden HTC One komt shinen in Nederland
Er bestaan al HTC One’s met een écht laagje goud, opvaltelefoons waar je minimaal 2.200 euro voor moet aftikken. HTC denkt gelukkig ook aan de goudfetisjisten onder ons die niet zulke bedragen over hebben voor een goudlook en introduceert daarom deze glimmende knaap.

De Samsung Galaxy S4 en de iPhone 5s zijn er al even met een goudlook, dus HTC kon uiteraard niet achter blijven. HTC Nederland meldt dat de gouden versie van de 4,7 inch grote One exclusief via Vodafone wordt uitgeleverd. Los kost het toestel 539 euro, met een abonnement vanaf vanaf 32 euro per maand.

Gouden HTC One komt shinen in Nederland

Het is in korte tijd de zoveelste uitbreiding van het kleurenpalet van de HTC One. De overige kleuropties zijn Stunning Silver, Beautiful Black, Glamour Red en Vivid Blue. Wanneer de telefoon exact beschikbaar komt is niet bekend gemaakt.

Nog geen reacties

  1. Ziet er goed uit, niet eens kitscherig (had ik wel verwacht). Heb zelf de zwarte, een super telefoon! Alleen jammer dat jullie apps niet meer werken 🙁 (blanco scherm).

  2. Ziet er goed uit, niet eens kitscherig (had ik wel verwacht). Heb zelf de zwarte, een super telefoon! Alleen jammer dat jullie apps niet meer werken 🙁 (blanco scherm).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *