Gran Turismo 7 is weer online na mislukte update

Gran Turismo 7 is weer online na mislukte update

Gran Turismo 7 is weer online na mislukte update

Gran Turismo 7 lag er uit, maar is na de mislukte update nu weer online. Lees hier wat er aan de hand was.

De 1.07-patch verhinderde dat belangrijke functies correct werkten. Heel vervelend, want het regende klachten van gamers. Na meer dan een dag langdurige uitval voor onderhoud lijken de problemen voorbij. Dit weekend kan je dus weer racen.

Gran Turismo 7 online

De essentiële online component van de racesim is weer online, nadat Polyphony Digital problemen met de gebrekkige 1.07-update heeft opgelost. Dit hebben ze gedaan door 1.08 voor gamers vrij te geven. Zoals studiobaas Kazunori Yamauchi uitlegde, had de eerdere patch een “zeldzaam” en voorheen onopgemerkt probleem. Waardoor de game voor sommige PS4- en PS5-bezitters niet goed kon starten. Het bedrijf besloot de release van 1.07 stop te zetten om de opgeslagen gegevens van spelers te beschermen, zei Yamauchi.

De terugkeer zal waarschijnlijk worden gewaardeerd door fans die in de belangrijkste GT-modus van Gran Turismo 7 wilden duiken. Het komt echter ook te laat om enige schade aan de reputatie van het spel te voorkomen. Gebruikers hebben het spel tijdens de downtime beoordeeld en het staat nu op 3.3 op Metacritic. Er is dus wat werk te verrichten om deze schade te herstellen.

Update

De nieuwe update lost ook andere problemen op. Zoals door de microtransacties op evenementbeloningen aan te passen. Hoewel Yamauchi wil dat de prijzen van in-game auto’s enigszins gecorreleerd zijn met hun echte tegenhangers, wil hij ook dat spelers van de titel kunnen genieten zonder microtransacties of het herhalen van bepaalde evenementen. Er zullen ook meer inhoud, evenementen en functies zijn om klachten over aankopen met echt geld “constructief op te lossen”, zei de directeur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *