Gran Turismo Sport Bèta: zo populair was de testfase

Auteur: , Geen reacties
Gran Turismo Sport Beta

Je bent zeker niet de enige die zich helemaal krankjorum heeft geracet deze week.

Gran Turismo -fan zijn ben je zeker niet voor de lol. Na enkele enorm toffe edities op de originele PlayStation en PS2, volgde een flinke vertraging voordat we Gran Turismo 5 op de PS3 konden spelen. Enkele jaren later volgde deel 6 al, maar het laatste deel was eigenlijk wat Gran Turismo 5 had moeten zijn.

Aangezien het bijna 4 jaar geleden is dat Gran Turismo 6 is uitgekomen, vond Polyphony Digital het de hoogste tijd om de huidige PlayStation console een GT-titel te gunnen. Omdat het echter nog bezig is met de puntjes op de i te zetten, konden racefanaten hun ei kwijt in de Gran Turismo Sport bèta.

Hoewel de bèta vrij gelimiteerd was qua mogelijkheden, hebben maar liefst 1 miljoen gamers de nieuwe versie aan den lijve ondervonden. Dit meldt Gran Turismo Sport producer en Polyphony Digital CEO Kazunori Yamauchi op Twitter.

Helaas is de bèta al offline gehaald, waardoor je moet wachten op de uiteindelijke versie, waarin je wordt begeleid door Lewis Hamilton. Gelukkig laat de officiële release niet lang meer op zich wachten. Gran Turismo Sport komt namelijk op 17 oktober exclusief uit voor de PlayStation 4.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).