Gran Turismo Sport DLC: dit kun je verwachten

Gran Turismo Sport DLC
Producent Kazunori Yamauchi laat ons weten wat er in de DLC zit.

Nog twee nachtjes slapen en dan is Gran Turismo Sport ein-de-lijk uit op de PlayStation 4. Het heeft dan ook even geduurd, want de laatste versie (Gran Turismo 6) kwam in 2013 uit op de PlayStation 3. Na een succesvolle bètaperiode staan er heel veel racers te springen om met de nieuwe game aan de slag te gaan.

Gran Turismo producent en Polyphony Digital CEO Kazunori Yamauchi heeft nog enkele uitspraken gedaan over wat we kunnen verwachten van de Gran Turismo Sport DLC. Yamauchi laat onder andere weten via Twitter (in het Japans) dat men nieuwe parkoersen, supercars en vintage auto’s kan verwachten.

Onder andere de Super GT-wagens, onderdeel van het belangrijkste race-toernooi van Japan, komen via DLC beschikbaar. Welke parkoersen en racewagens we nog meer kunnen verwachten, wil Yamauchi (nog) niet prijsgeven. Wel is het volgens de producent de bedoeling dat er nieuwe content aangeleverd blijft worden, “omdat dit Gran Turismo is”.

Gran Turismo Sport ligt officieel pas woensdag 18 oktober in de winkels, maar de digitale pre-load is al te downloaden. Heb je een pre-order geplaatst via de PlayStation Store, dan kun je de 54GB grote game alvast downloaden om woensdag zo snel mogelijk achter je stuur te kruipen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *