Gran Turismo Sport trailer toont de exclusieve Fittipaldi EF7

De Fittipaldi EF7 Vision Gran Turismo door Pininfarina
En hij ziet er magnifiek uit.

Tijdens de Geneva International Motor Show laat Gran Turismo Sport zich van zijn beste kant zien. In de onderstaande trailer staat namelijk één auto centraal: De Fittipaldi EF7 Vision Gran Turismo door Pininfarina. Deze exclusieve wagen is ontworpen door legendarisch ontwerpbureau Pininfarina en is geïnspireerd door de visie van F1 en IndyCar-kampioen Emerson Fittipaldi.

De EF7 zal alleen speelbaar zijn in Gran Turismo Sport vanwege een exclusieve deal met de gamefranchise. Daarnaast zal de bolide in beperkte getallen gemaakt worden. Eigenaren van de nieuwe auto zullen dan een workshop krijgen van Fittipaldi zelve. Met een dergelijke wagen moet je namelijk wel weten wat je doet als je gigantisch hard gaat.

[gv data=”AONjznZp22I”][/gv]

Gran Turismo Sport komt ergens in 2017 uit. Deel 7 werd eind vorig jaar uitgesteld. De game is een PlayStation 4-exclusive, dus als je met de Fittipaldi wilt racen zul je heel veel moeten sparen of een PlayStation 4 moeten aanschaffen.

Meer weten over de Fittipaldi EF7? CHeck autoblog.nl.

2 reacties

  1. Jammer van de muziek die eroverheen zit, ben erg benieuwd naar het motor/stofzuiger geluid van Gran Turismo. Ben een grote fan van GT maar het motorgeluid was toch altijd jammer..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *