Gran Turismo Sport update: dit is er nieuw

Gran Turismo Sport update: dit is er nieuw
De update is vandaag live gegaan.

Na enkele teasers heeft Gran Turismo Sport vandaag de nieuwe update naar buiten gebracht. Zoals bekend kunnen spelers een nieuw circuit en zeven nieuwe auto’s verwachten. Details waren echter niet bekendgemaakt, maar nu is alle info bekend.

Zo heet de nieuwe baan Circuit de Sainte-Croix (A/B/C). Zoals de naam al doet vermoeden begeeft de baan zich in Frankrijk. Het circuit heeft een lengte van 9.477 meter, kent een hoogteverschil van 44 meter en telt 19 bochten. Het langste rechte stuk bedraag 915 meter. De baan is gebaseerd op het meer van Sainte-Croix. De A/B/C staan voor het aantal layouts, het circuit kan dus op drie verschillende manieren worden gereden. Verder nieuw is de mogelijkheid om liverys toe te passen op helmen en racepakken. Daarnaast zijn er enkele nieuwe scapes toegevoegd aan het spel.

Circuit

Dit zijn de nieuwe auto’s:

  • Daihatsu Copen Active Top ’02 (N100)
  • Ferrari 250 GTO CN.3729GT ’62 (Gr.X)
  • Ford GT LM Spec II Test Car (Gr.3)
  • Honda Beat ’91 (N100)
  • Honda S660 ’15 (N100)
  • Mazda 787B ’91 (Gr.1)
  • Mercedes-AMG F1 W08 EQ Power+ ’17 (Gr.X)

GT Sport

Nieuwe GT events in het single player gedeelte van de game:

  • Light Weight K Cup (Beginner League)
  • Nostalgic Car Festival (Amateur League)
  • Mercedes AMG Grand Prix (Professional League)

Mazda

Verder is het voortaan mogelijk om auto’s via de PlayStation Store met euro’s te kopen. Bijvoorbeeld als je geen zin hebt om geld te verdienen in het spel. Auto’s tot en met een bedrag van twee miljoen credits in-game zijn te vinden in de PlayStation Store. De makers hebben duidelijk gemaakt dit dat een extra service is. Gran Turismo Sport blijft gratis updates ontvangen en krijgt géén exclusive DLC waar je voor zou moeten betalen.

[gv data=”jP-Lsoc40XE”][/gv]

22 reacties

  1. Kan je nu kiezen aan welke kant in de auto je zit? Zelfs in die Ferrari zit je rechts zie ik in het filmpje. Ze zouden toch op zijn minst de kant zoals hij in het originele land is gebruiken.

  2. Het is een game wat ik maximaal maar 10 minuten kan spelen om vervolgens weer over te schakelen naar Asetto Corsa. Pluspunt nu is dan wel weer dat je auto’s kunt kopen via de playstore.

      • @trust: ik speel inderdaad met een stuurtje. AC voelt inderdaad zeer realistisch aan en is echt een aanrader mits je met een stuur speelt. Project Cars 2 is ook nog wel te pruimen. Bij GT Sport mis ik gewoon een bepaalde sensatie. Misschien is het een leuk idee om op Autoblog een aparte sectie in te richten voor Simracing.

  3. Ik ben wel heel blij dat het gratis updates zijn dat doen ze dan weer goed!
    Maar nu komen ze weer met een fantasie circuit, waar blijft bv. spa? Als ze meer fantasie circuits toevoegen waarom dan niet de bestaande uit GT 5/6?
    ,

  4. Erg jammer dat je die Mercedes W08 niet door de livery editor kunt gooien. Je kunt kiezen tussen de #44 Mercedes van Lewis Hamilton, en een paar effen gekleurde wagens zonder. Je kunt niet eens kiezen voor de #77 van Bottas. Wat dat betreft heeft Forza 7 het toch beter geregeld met de Renault R.S. 17. Daar mag je qua livery gewoon mee doen wat je wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *