Grand Theft Auto 5 al 34 miljoen keer verscheept

Auteur: , 1 Reactie

Grand Theft Auto 5 gaat nog steeds als een speer. Het gamesucces van Rockstar Games en uitgever Take Two is de 34 miljoen exemplaren inmiddels gepasseerd sinds de lancering in het najaar van 2013.

Dat riep Take Two bij de presentatie van haar kwartaalcijfers. Een opsteker na het slechte nieuws dat Evolve is uitgesteld. Het aantal verscheepte exemplaren van Grand Theft Auto 5, dat 800 miljoen dollar opbracht in de eerste 24 uur, is daarmee met een miljoen exemplaren gestegen ten opzichte van vorig kwartaal. De verkoop kabbelt dus gestaag duur.

PS4- en Xbox One-versie op schema

Take Two meldde eveneens dat de ontwikkeling van Grand Theft Auto 5 voor de Playstation 4 en Xbox One op schema ligt. Vooralsnog komt de game dit najaar uit voor de twee next-gen consoles. Als we een gokje mogen doen: op Gamescom krijgen we eindelijk een definitieve releasedatum te horen. En horen we meer over de PC-versie.1 reactie

Hopelijk komen er nog wat leuke uitbreidingen in de verhaallijn, beste game die ik in jaren heb gespeeld. Heb zeer genoten van de verhaallijn, heerlijk grof en veel humor.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).