Grand Theft Auto V wordt zichtbaar. In screenshots

Auteur: , Geen reacties

Het zal voor de liefhebbers een lijdensweg vanjewelste zijn, die opnieuw uitgestelde releasedatum van GTAV. Een schrale troost: game-ontwikkelaar Rockstar schotelt ons verse afbeelding van real gameplay voor.

De initiĆ«le release stond gepland voor ‘lente 2013’. Specifieker is Rockstar Games er nooit op ingegaan. Totdat ze eind januari het bommetje lieten vallen dat het een maand of vier later werd. Maar met een reden: ze hadden meer tijd nodig om het spel te polijsten en fijn te slijpen, zodat het aan alle verwachtingen van GTA-aficionado zou voldoen, of zelfs overtreffen. GTA V wordt dan ook de meest uitgebreide GTA ooit – groter dan San Andreas, IV en Red Dead Redemption bij elkaar – met een Los Santos zoals we de stad nog nooit hebben gezien.

Releasedatum: 17 september

Grand Theft Auto V verschijnt in eerste instantie alleen voor de Xbox 360 en de PlayStation 3, en wel op 17 september. Over een PC-versie is nog geen duidelijkheid, maar ja, die zal er ongetwijfeld komen.

Michael, Trevor, en Franklin

In GTAV kan gekozen dan wel geswitched worden tussen drie personages. Michael is een ex-bankovervaller van ongeveer 40-45 jaar oud. Trevor is een crimineel met een oorlogsverleden. Hij is in feite de tokkie van het stel: snel agressief en hij gebruikt drugs. Franklin is een auto-overvaller van ongeveer 20-25 jaar oud.

Bekijk de afbeeldingen in onze gallery en wacht (on)geduldig met ons mee. 17 september is nog maar 172 nachten slapen.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).