Gratis foto’s laten afdrukken, het kan met deze app

Gratis selfies afdrukken, ook jij kan het binnenkort, Kim
Raadt u al wat het addertje onder het gras is?

Inderdaad, reclame. De makers van de app Flag willen niet alleen de doelgroep die hun digitale foto’s anno 2014 nog laat afdrukken, ze proberen het bij iedereen hip te maken door het gewoonweg gratis aan te bieden. 20 foto’s op papier per maand voor nop, die ook nog eens gratis thuisbezorgd worden. De keerzijde is dat er aan de achterkant van de foto wel een reclame wordt afgedrukt. “Het zal altijd een smaakvolle reclame zijn, en we beloven nooit gebruikersinformatie door te verkopen,” aldus de makers.

In de Flag-app zelf kunnen gebruikers foto’s maximaal bewerken, bijsnijden waar nodig, randen geven en bepalen op welk formaat ze geprint moeten worden. Na de eerste 20 gratis foto’s kunnen ze voor een nog onbekend bedrag ook aangeschaft worden.

Een voorbeeld van de app
Gratis foto's laten afdrukken, het kan met deze app

Zo ziet reclame op de achterkant eruit
Gratis foto's laten afdrukken, het kan met deze app

Het bedrijf rolt de dienst eerst in de VS uit, daarna is Europa aan de beurt. Althans, als ze via Kickstarter nog wel 100.000 dollar weten op te halen om de dienst te kunnen voltooien. Met nog tien dagen te gaan staat de crowdfundteller op $52.732.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *