Gratis Samsung telefoonstunt megahit: Alles uitverkocht

Auteur: , 4 Reacties
Galaxy S6 Edge+

De gratis testtelefoons van Samsung die je de mogelijkheid geeft om 30 dagen aan de slag te gaan met een Samsung smartphone blijkt een megahit. In enkele dagen zijn alle smartphones 'verkocht'.

Samsung kan tevreden zijn, want de marketingstunt is dik geslaagd. Afgelopen week had Samsung een boodschap aan iPhone-gebruikers: Leen 30 dagen een high-end Samsung toestel voor het symbolische bedrag van 1 dollar en laat je verleiden. Blijkbaar gaven de iPeople zich massaal over want in 2 dagen waren alle testtelefoons uitverkocht. Samsung zegt bezig te zijn een nieuwe vracht klaar te zetten voor nieuwe proefpersonen.

De stunt van de Zuid-Koreaanse telefoonfabrikant komt niet uit de lucht vallen: over enkele weken is het iPhone event waar nieuwe iPhones van Apple worden aangekondigd dus proberen de Koreanen onder andere de nieuwe Galaxy S+ en Galaxy Note 5 te slijten voordat alle ogen gericht zijn op Cupertino.4 reacties

Ik snap het niet. Gratis stunt… Maar het kost geld
@dragonforce: Je maakt 1 euro over zodat je niet meerdere telefoons kan bestellen op het zelfde adres/rekeningnummer. Netflix doet het zelfde met hun 1 cent die ze vragen. Je kan het ook een maand uitproberen, maar niet vaker omdat je steeds een cent moet overmaken met een nieuwe rekeningnummer. En ik weet niet of je echt zin hebt om telkens een nieuwe rekening te openen voor een maand gratis Netflix…

Gewoon slim gedaan om misbruik te voorkomen.
Ze hebben niet verteld hoeveel.
Bij 500 stuks is dat natuurlijk snel uitverkocht.
Belangrijker is: Hoeveel mensen kopen de telefoon echt na 30 dagen? Ja, hij is heel makkelijk uitverkocht wanneer hij 1$ kost, maar ik hoop niet dat mensen denken dat ze hem voor dat bedrag mogen houden.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).