Grippity: een tablet met een doorzichtig scherm

Grippity transparante tablet
Het display van deze tablet is niet alleen (semi-)transparant, maar ook nog eens van twee kanten te gebruiken. Zo heb je dus geen last meer van het feit dat je handen voor het scherm zitten.

De Grippity is een idee van de Israëliër Jacob Eichbaum en hij hoopt deze tablet komend jaar in productie te kunnen nemen. Deze tablet is voorzien van een 7 inch LCD display (1024X600 pixels) waarvan de bovenste 25% niet transparant is zodat je dat kan gebruiken voor je duimen.

Zoals gezegd kan je deze tablet zowel van de voorkant als de achterkant bedienen en is er boven het scherm nog een extra stuk aangebracht, met de twee cirkels, voor zelf in te stellen functies. Het scherm is niet zo helder als een normaal LCD scherm, maar dat is een kleine prijs om te betalen voor het gemak dat het oplevert.

Als je direct dit Kickstarter project steunt dan kan je een Grippity kopen voor $159. De specs van deze op Android draaiende tablet zijn verder niet heel spectaculair, maar dat bijzondere scherm maakt een hoop goed.

[gv data=”3XUxVFGy6cE”][/gv]
[gv data=”y6r3QGD0Mtg”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *