Groot telecombedrijf annuleert Samsung Galaxy Fold orders

Auteur: , Geen reacties
herlancering-samsung-galaxy-fold-aanstaande

Een tweede grote partij is de onduidelijkheid van Samsung beu.

Een paar weken geleden maakte Best Buy in de Verenigde Staten bekend orders voor de Samsung Galaxy Fold te annuleren. Dit omdat Samsung maar niet kon beloven wanneer de Galaxy Fold wél op de markt ging komen. Vooralsnog is er nog steeds veel onduidelijkheid over de publieke release van de vouwbare smartphone. Dit heeft nieuwe gevolgen.

Telecombedrijf AT&T heeft bekendgemaakt alle lopende orders voor de Samsung Galaxy Fold te annuleren. AT&T is daarmee de tweede grote partij die een dergelijke aankondiging doet. Men kan de Galaxy Fold weer bestellen zodra Samsung een officiële release datum heeft gecommuniceerd.

Het was eigenlijk de bedoeling dat de Galaxy Fold vanaf 26 april in de winkels zou liggen. Nadat reviewers en journalisten technische problemen ondervonden met vroege exemplaren van de smartphone besloot Samsung tijdelijk de stekker te trekken uit het project. Tot op de dag van vandaag is niet duidelijk wanneer de Koreanen de Galaxy Fold wel gaat verkopen. Nog niet zo gek lang geleden liet Samsung weten ‘binnenkort’ met meer duidelijkheid te komen. (via Tomsguide)Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).