Grootste RC heli ooit heeft Red Bull-drinkende pilootjes

Gloek gloek - Burp.
Omdat het hebben van een enorme speelgoedheli niet cool genoeg is, moeten de kleine pilootjes ook nog eens een blikje Red Bull achterover slaan voor een vlucht.

Je hebt mensen die zich modelbouwer noemen omdat ze wel eens een bouwpakketje in elkaar geprutst hebben, en je hebt mensen zoals Josef Schmirl, die vanaf niets een radiografische heli maken van zo’n 37 kilo. En omdat het niet alleen moet vliegen, maar er ook nog een beetje cool uit moet zien bouwt de Duitser ook nog even wat lampjes en animatronics in. Omdat waarom niet?

De heli is voorzien van een gasturbine-motor, waardoor deze net als een echte klinkt. Vanaf een afstandje is het niet meer te zien dat het om een ‘nepper’ gaat. Op zijn YouTube-kanaal zijn meerdere video’s te zien van het zelfgebouwde monster.

Wij vinden dat deze meneer, en de meneer achter de enorme Airbus maar eens samen moeten komen. Volgens mij zouden ze het wel met elkaar kunnen vinden.

[gv data=”nZTa1p3nw4M”][/gv]

Nog geen reacties

  1. Redbull, fantastisch spul. Als ik dan zo rond “pauze tijd” door de AH heen loop en ik zie weer zo’n hele kassa vol staan met pubers met hun lunch (2 blikjes energy drank en een zak chips) schiet ik toch altijd even vol. Maarja ik ben tandarts. En dan klagen dat de zorgverzekering zo duur is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *