Grote PUBG-update brengt de nodige wijzigingen

Grote PUBG-update brengt de nodige wijzigingen
De makers hebben geluisterd naar de spelers.

Het, net als Fornite, populaire PlayerUnknown’s Battlegrounds is voorzien van een flinke update. Met een aantal aanpassingen hopen de makers dat de balans is verbeterd. Daarnaast is de gameplay wat sneller gemaakt en komt er meer tactiek kijken voor een spannend potje.

De grootste wijziging speelt zich af op de map Miramar. De blauwe zone is hier aangepast. Met een versnelde start en een nieuwe vertragingstijd in de blauwe zone moet het minder gebeuren dat spelers blijven hangen en loot verzamelen. Het doel is om passieve gameplay te voorkomen. Spelers moeten niet de kans krijgen om te kunnen wachten, zodat de gezondheid kan herstellen. Met deze update worden dit soort gamers aangepakt. Daarnaast zullen safe zones vaker op land zullen plaatsvinden in plaats van omgevingen met water. Dit moet voorkomen dat spelers eindigen op een willekeurig eiland in de map.

De update is uitgebracht op testservers van PUBG. Spelers kunnen zo de nieuwe update testen en de makers van feedback voorzien. Mochten de vernieuwingen bevallen, dan rolt PUBG Corp de aanpassingen uit op de reguliere servers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *