Grote update GTA Online komt eraan

Grote update GTA Online komt eraan
Rockstar heeft aangekondigd dat er een grote update aankomt voor GTA Online met nieuwe auto’s, wapens en veel meer.

Had jij ook nooit genoeg plek om al je auto’s die je gestolen had in GTA Online in je garage te parkeren? Nu wordt het eindelijk mogelijk om meerdere appartementen aan te schaffen en daarbij ook de bijbehorende garage’s. In de zogenaamde High Life update kan je straks tegelijkertijd twee verschillende appartementen bezitten. Dat maakt het mogelijk om straks maximaal 20 auto’s te bewaren.

In de nieuwe update worden ook eindelijk de langverwachte heists mogelijk gemaakt. Deze heists die al in de singleplayer speelbaar waren kunnen straks dus ook samen met je vrienden in de GTA Online wereld gedaan worden. Dit zal voor veel mensen een welkome afwisseling zijn.

De nieuwe Super class Pegassi Zentorno

Daarnaast zullen er een hoop kleine dingen worden toegevoegd waaronder een aantal nieuwe auto’s en wapens. Zo zal het wagenpark met een Super class Pegassi Zentorno auto worden uitgebreid en krijgt de speler de mogelijkheid om met de Dinka Thrust motor door de straten van Los Santos te scheuren.

Als laatste zal er de Capture Creator worden toegevoegd. Met deze update kan je makkelijker zelfs missies creëren zoals als dat al kon met de Race Creator en Deathmatch Creator. (via: Rockstar Games)

Een nieuw bullpup geweer

3 reacties

  1. Wel tof dat R* het spel constant blijft verbeteren en upgraden! Mogen meer gamedevelopers wat van leren!
    Zou het zelf wel graag op de PC willen hebben vanwege de besturing. Kan altijd net wat beter overweg met de PC besturing dan met een controller. En wat @baasbas hierboven al zegt; ben bang dat ik dan teveel uren erin ga steken :):)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *