Grotere batterij voor iPhone 11 Pro Max

Auteur: , 3 Reacties
Prachtig

Dit zijn de verschillen.

Apple is niet zo happig op het vrijgeven van details waarvan zij denken dat het er niet toe doet. Bijvoorbeeld het RAM geheugen of de exacte batterijcapaciteit. Uiteindelijk komen die details toch wel naar boven, want techfreaks die de iPhones in handen krijgen gaan op zoek naar antwoorden.

Via gelekte, officiƫle documenten van Apple blijkt dat de iPhone 11 Pro Max een groter batterij heeft in vergelijking met de iPhone 11 Pro. Het verschil bedraagt 23 procent. Zo heeft de iPhone 11 Pro Max een batterij met een capaciteit van 3.969 mAh, ruim 1.000 mAh groter dan de iPhone XR. Tevens 1.311 mAh groter dan de iPhone XS en bijna 800 mAh groter in vergelijking met de iPhone XS Max. In vergelijking met de andere nieuwe iPhones is de batterij 859 mAh groter dan de iPhone 11. De iPhone 11 Pro heeft een batterij van 3.046 mAh.

Een belangrijke vernieuwing van de nieuwe iPhones is dat ze tot vijf uur meer batterijtijd leveren. Dat is een enorme verbetering. Het is altijd afwachten hoe dat in de praktijk zit en of dat over een jaar nog zo is, maar een prestatie waar Apple-fans in elk geval blij mee zullen zijn. De iPhone was op z’n zachtst gezegd geen uitblinker in battery life. (via Macrumors)3 reacties

Wat is dit voor een artikel, nieuws of een advoturial?
@johank1: L E Z E N.

Dit is een artikel dat gaat over een lek, welke vertelt dat se nieuwe iPhone 11 Pro Max een wel hele grote batterij krijgt. Vervolgens wordt die batterij vergeleken met andere iPhone batterijen.

Er wordt nergens gesproken over een advertorial (zo schrijf je het, btw). Als dat zo was, kon je t herkennen aan branded content en de advertorial-tag.
@toyotafortuner: thanks;)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).