GT Sport voorzien van singleplayer en nieuwe auto’s

Auteur: , 17 Reacties
GT Sport

GT Sport-gamers hoeven zich niet te vervelen met de aankomende feestdagen.

De feestdagen zijn bij uitstek geschikt om tijd te spenderen met vrienden en familie. Naast alle gezelligheid heb je ook eindelijk de kans om weer eens lekker achter de PC, PlayStation of Xbox te kruipen. Bezitters van Gran Turismo Sport kunnen hun lol op, want studio Polyphony Digital heeft deze week een grote gratis update uitgerold.

GT Sport

De update voegt een grote single player modus toe aan de game. De makers weten spelers van de oude garde blij te maken, want de menumuziek in deze modus is afkomstig van Gran Turismo 2. Ook de layout van de singleplayer is een knipoog naar oudere delen uit de reeks. Daarnaast bevat het reguliere GT menu tijdelijk kerstmuziek.

GT Sport

Naast een singeplayer modus, zijn er 12 nieuwe auto’s en twee nieuwe lay-outs van een bestaande track toegevoegd aan de game. De update weegt 2.7 GB. De nieuwe auto’s check je hieronder. Voor de aankomende periode kunnen GT Sport-gamers meer nieuwe auto’s verwachten. Ook hebben de makers nieuwe banen beloofd. Vanuit de community is er een sterke wens om klassieke tracks als Grand Valley Speedway, Trial Mountain en Deep Forest te brengen naar het spel. Fingers crossed dat Polyphony Digital hier gehoor aan gaat geven.

 • Mazda RX-7 Spirit R Type A (FD)
 • Nissan Skyline GT-R V・spec II (R32)
 • Nissan Skyline GT-R V・spec II Nür (R34)
 • Ford F-150 SVT Raptor
 • Lamborghini Countach LP400
 • Ferrari F40
 • Ferrari Enzo Ferrari
 • KTM X-BOW R
 • Suzuki Swift Sport
 • Volkswagen Samba Bus Type 2 (T1)
 • Chris Holstrom Concepts 1967 Chevy Nova
 • Chevrolet Corvette Stingray Convertible (C3)17 reacties

Klasse hoor, vond de diversiteit aan auto’s wat tegenvallen. Maar daar komt een mooi rijtje bij..
@mustanggt500: ja, had vooral het vw busje niet verwacht!
Ben geen diehard gamer maar wat extra’s kon het wel gebruiken. Zal de ps4 straks eens aanslingeren. Ben benieuwd.
Keurig, dat gaat helemaal goed komen de komende dagen.
Echte mannen spelen Forza 😎
@Donstil: Echte mannen spelen niet. Die besteden tijd aan hun gezin en gaan daarna een stukje rijden in hun zelfverdiende (sport-)auto.
@rijnounsdoor: een ‘echte’ man volgt zijn eigen definitie van wat een ‘echte’ man maakt (en daarmee bestaat een universele echte man dus niet).
@bosje: t helpt als je een piemel hebt. Voor de rest eens hoor! 😎
@Donstil: echte mannen spelen met de zus van hun vriendin
@Donstil: Forza is ook allang niet meer wat het geweest is. Forza 3 was geweldig. Forza 4 ook wel. Daarna is het naar beneden gegaan.
Blijft een mooie game. Voor single player modus gebruik ik toch eerste Asetto of PC2. Maar online is GT sport echt masterlijk!
Eindelijk! Heb zo lang zitten wachten op de swift sport!
Heb GT5 en GT6 echt bizar veel gedaan, maar op een of andere manier kan Gt Sport mij niet bekoren. Zo zonde dat er zo weinig auto’s zijn in het spel, op GT6 hadden ze van heel veel auto’s al prachtige ‘3d models’, die hadden ze wat mij betreft zo mogen hergebruiken in Gt Sport..
Fijn dat er meer auto’s zijn bijgekomen maar echt veel zijn het er nog steeds niet. Wel heel blij dat ze de single player hebben uitgebreid hierdoor voel ik me iets minder opgelicht.
@mikje90: opgelicht? Er was duidelijk gecommuniceerd dat dit een andere GT werd dan we gewend zijn. Er is zelfs een 4-daagse demo mogelijkheid geweest.
Er is nu ook een tutorial van Lewis Hamilton op youtube, vrij uniek voor een game als je het mij vraagt
Nu nog meer groep-C racewagens graag en ik ben helemaal tevreden.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).