‘GTA 5 in juni naar de PS4, Xbox One en PC’


Het mocht een keer tijd worden…

Gamebouwer Rockstar houdt zelf de kaken nog stijf op elkaar over een eventuele versie voor de PC. En voor de PS4 en Xbox One blijven de aankondigingen ook nog even uit. Maar gelukkig is daar de internetgeruchtenmolen die op basis van een aantal nieuwe listings het een en ander denkt te weten. We sommen ze voor je op.

Op de Portugese webshop Worten staat een pre-order van GTA V voor de PS4 online, inclusief het optimistische statement dat de ‘beschikbaarheid’ tussen de 2 en 3 dagen ligt. Leuk geprobeerd, zelfs met dat geshopte PS4-hoesje, maar dit lijkt iets te optimistisch. Ondertussen heeft Eurogamer contact opgenomen met de webshop, en kregen te horen dat Worten de daadwerkelijke game inderdaad gaan verkopen. Ook zijn ze begonnen met het aannemen van aanbetalingen.

'GTA 5 in juni naar de PS4, Xbox One en PC'

Het Duitse GK4 heeft ondertussen al een listing online staan van GTA 5 met Steam Keys, waarvan men aanneemt dat het om een PC-versie gaat. De game kost daar 48,99 euro.

Het Tsjechische Supergamer heeft de datum vrijdag 13 juni gepubliceerd als de dag waarop zowel de PS4, Xbox One als de PC-versie uitkomen.

Kortom, gamesites laten links en rechts steeds meer signalen los over lanceerdata en beschikbaarheid. Maar of dit klopt, of alleen gedaan is uit aandachtsgeilheid, zullen we pas weten als Rockstar Games de gameversies zelf aankondigt.

GTA 5 voor de PS3 en Xbox 360 is inmiddels al meer dan 32,5 miljoen keer verkocht.

[lg_folder folder=”0_Games/GTA_V/Wallpapers/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *