GTA 5 komt naar de PC, Playstation 4 en Xbox One

Auteur: , 5 Reacties

Rockstars allergrootste gamesucces is nu alleen nog beschikbaar op de Playstation 3 en de Xbox 360. Op gamebeurs E3 is bekend gemaakt dat GTA 5 dit najaar ook op de Playstation 4, Xbox One en de PC(!) zal verschijnen.

Op E3 in Los Angeles liet Andrew House, de CEO van Sony Computer Entertainment, weten dat het spel dit najaar op de Playstation 4 zal uitkomen. Inclusief de mogelijkheid om bewaarde bestanden en multiplayer-scores van de PS3 mee te nemen naar de next-gen console. Niet veel later maakte Rockstar bekend dat het spel eveneens naar de Xbox One en de PC komt.

Een exacte datum is nog niet bekend, Rockstar houdt het vooralsnog op “deze herfst”. De uitbater van Grand Theft Auto 5 heeft voor de gelegenheid ook een nieuwe trailer van het spel vrijgegeven.

GTA 5 kwam in september 2013 uit voor de Playstation 3 en Xbox 360 en is inmiddels al meer dan 33 miljoen keer verscheept. Het spel werd verkozen tot game van het jaar. Ook wist GTA 5 7 Guinness World Records te verbreken.5 reacties

-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Is het bekend of deze dan als “upgrade” beschikbaar wordt voor de PS4? Dus als je ‘m al op de PS3 hebt dat je voor 20 euro ofzo het spel kan upgraden? Of moet je het spel compleet opnieuw kopen voor 60 euro en dan gegevens overzetten d.m.v. je PSN-account?
@Brutus: Nog niet bekend. Zodra we hier meer over weten melden we het.
Cool! De graphics zien er superstrak uit! Statement naar Ubisoft met Watchdogs dat deze trailer op de PS4 is opgenomen!!!
Zal hem maar op de xdoos 360 uitspelen, om voor een game mijn pc helemaal te verbouwen zie ik niet zitten. Vooral vanwege het feit dat ik de game nog niet uitgespeeld heb.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).