‘GTA 5 komt naar de Playstation 4 en Xbox One’

'GTA 5 komt naar de Playstation 4 en Xbox One'
Wie inmiddels een PlayStation 4 heeft gekocht of via import een Xbox One wist te bemachtigen zal het gebrek aan Grand Theft Auto 5 voor deze next-gen consoles ongetwijfeld hebben gemerkt. Uitgever Rockstar Games heeft er simpelweg voor gekozen om het spel uit te brengen op de meest wijdverspreide gamecomputers, en dat zijn nog altijd de Playstation 3 en de Xbox 360. Maar wanneer brengen ze hem naar de nieuwste generatie?

Dat weet buiten Rockstar Games helaas niemand. Sterker nog, ook op de vraag óf ze überhaupt wel naar de PS4 en Xbox One komen met GTA 5 is nog nooit een antwoord gekomen. Rockstar-ontwikkelaar Lazlow heeft daar nu een kleine verandering in gebracht. In de radioshow Opie & Anthony – ook te horen in de game zelf – geeft hij in een interview aan dat ze “nog niks hebben aangekondigd” maar wel hoopt dat ‘ie er komt. Iets dat wordt gevolgd door een knipoog richting de presentator. Wanneer deze dat opmerkt wuift Lazlow het lachend weg als een plotselinge beroerte, en geen knipoog.

Nee, het was een radioshow zonder webcams, dus er is geen beeld van. Maar uit de toon van het gesprek kunnen we toch wel opmaken dat de knipoog heeft plaatsgevonden. Ofwel, GTA 5 komt naar de Playstation 4 en Xbox One, zoals iedereen al had verwacht. Nu is het de vraag: wanneer exact? En is dit voor of na de PC-versie?

[gv data=”IMGEyxu2crg”][/gv]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *