GTA Online Arena War is pure destructie en chaos

Awesome!
Wat krijg je als je arena’s, monstertrucks, explosieven en een hoop juichend publiek bij elkaar voegt? Arena War!

GTA Online is een van de meest lucratieve (online) games ooit en dat geeft Rockstar de mogelijkheid om steeds nieuwe content toe te voegen. Waarschijnlijk keken ze afgelopen weekend Mad Max Fury Road en dachten ze: “Dat moeten wij ook doen.” En voila, nu is daar de Arena Modus.

Arena War is zo bruut en chaotisch als je denkt. In een soort gladiatorenarena nemen allerlei soorten voertuigen het tegen elkaar op terwijl alles en iedereen ontploft, zo onthult Rockstar in een blogpost. Deze modus leent Рzo blijkt uit ongeveer de helft van de trailer Рbehoorlijk veel van Mad Max. Het design van de voertuigen is nagenoeg ̩̩n op ̩̩n overgenomen van de hitfilm met Tom Hardy.

Beetje karig, maar het zal als een tierelier spelen. Verder lijken ook sci-fi-auto’s een sub-modus binnen de nieuwe omgeving te vormen. Het is al lang geleden dat GTA Online in elk geval nog ietwat gegrond in de realiteit was, dus lazers, TRON-achtige motors en torenhoge monstertrucks kunnen daar ook nog wel bij.

[gv data=”9KPdmv4ygqM”][/gv]

Al met al zouden er 7 verschillende modi beschikbaar zijn. Verwacht dus naast pure chaos ook races, gekke auto-gevechten en een of andere modus waarbij gigantische ballen over het speelveld verspreid zijn.

Uiteraard zou het geen update zijn zonder nieuwe speeltjes. De modus kent 12 nieuwe voertuigen en waarschijnlijk kun je die – mits je ze via de Arena unlockt – allemaal op de straten van Los Santos gebruiken.

Meer GTA-gekkigheid checken? In dit artikel vind je de 5 meest populaire YouTube-filmpjes omtrent GTA V. Ben je niet van de auto’s maar wel van de superhelden (of schurken) dan lees je hier hoe je als Magneto, Superman of Iron Man kunt spelen in GTA. Wat je uiteindelijk ook doet in GTA Online, ga niet cheaten want dan ramt een SWAT-team je voordeur in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *