GTA Online krijgt straaljagermotoren [video]

Auteur: , Geen reacties
GTA Online krijgt straaljagermotoren [video]

Een nieuwe update voor de online tak van Grand Theft Auto V.

Rockstar Games is GTA Online nog niet vergeten. Wederom is de game van een update voorzien, met een wel heel bijzonder nieuw voertuig als onderdeel van die update. Nieuw is de komst namelijk van de Pegassi Oppressor Mark II.

De Oppressor is een combinatie van een motor en een straaljager. Je kunt er laag over de grond mee vliegen en op hoge snelheid bochten maken. In de lucht is de Oppressor enigszins beperkt, al gauw wordt je naar beneden gestuwd als je vooruit probeert te komen. Een alternatief voor een vliegtuig is het dus niet, maar snel van A naar B op een korte afstand is met de Oppressor geen probleem. De straaljagermotor kost 3.890.250 dollar in het spel.

De Pegassi Oppressor Mark II is niet het enige wat nieuw is in deze update. Rockstar Games heeft een nieuwe nachtclub toegevoegd, onder de naam DJ: The Black Madonna. Een ander vers voertuig in het spel is de Benefactor Terrorbyte van 1.375.000 dollar. Een zwarte truck verkrijgbaar via Warstock.

De update voor GTA Online is live en kan gedownload worden. Naast nieuwe voertuigen zijn er tevens kortingen op diverse in-game content. Check de video’s hieronder om nader kennis te maken met de update.
Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).