GTA Online verwelkomt Japanse sportwagen

GTA Online verwelkomt Japanse sportwagen
Gaaf ding!

Rockstar is ook in 2018 van plan GTA Online te voorzien van de nodige updates. Het jaar is goed begonnen, want in de eerste week van 2018 kreeg de online game een gratis update. Het spel beschikt over een nieuwe auto, genaamd Annis Savestra. In de game kost deze bijna een miljoen credits. De nodige missies zullen moeten uitgevoerd worden om dat virtuele geld bij elkaar te sprokkelen.

De auto is een hommage aan vette Japanse auto’s uit de jaren zeventig. Het ontwerp (check o.a die spiegels!) is een duidelijke knipoog naar auto’s als de allereerste Skyline GT-R. De Savestra kan naar eigen smaak worden aangepast via Los Santos Customs. Zo zijn er 13 verschillende grilles, kun je kiezen voor een andere spoiler, uitlaat, bumpers en ga zo maar door.

Daarnaast is het mogelijk om wapens op de auto te monteren. Handig als andere irritante GTA Online-spelers je het leven zuur maken. In de video hieronder check je alle mogelijkheden.

[gv data=”ivdfa8s57uI”][/gv]

27 reacties

  1. Ik vraag me af waarom het alleen over de Sevestra gaat.

    Sinds de laatste grote update (doomsday heist), zijn er verschillende auto’s released:

    – Ferrari 812 Superfast
    – Tesla model S
    – BMW M1 hommage concept
    – DeLorean
    – Lotus onderzeeër uit James Bond
    – MB E-klasse All-terrain 4×4^2
    – Glickenhaus scg-003 enz.

  2. Oh ja en nog een tip: als jullie erg in het autosport gedeelte van dit spel geïnteresseerd zijn met iemand die weet waar die het over heeft.
    Bekijk dan ook eens: broughy1322

  3. Heerlijk spel om even te ontspannen; maar als je iets wil “kopen” dat wel fun lijkt moet je zo extreem veel betalen dat ik het spel dan enkel speel om het leven van andere online spelers zuur te maken haha:D aan die shark cards doen ik niet mee.

  4. Heb sinds ik mijn pc heb geüpgrade weer eens GTA geïnstalleerd, alles is duur maar er zijn ook nieuwe manieren om geld te verdienen gelukkig. Er was ook al een R32, dus die heb ik ook maar gekocht, en een Mercedes E Klasse 4×4 want die vond ik erg gaaf.

  5. Ik heb gelukkig nog een modded account. Had 250 miljoen aan onzin. kan je vertellen dat het heel rap gaat met die afzet prijzen van LS customs. Voor mn cargaming blijf ik lekker bij PC2 assetto driveclub of horizons. Ik zit heel erg te wachten op the crew2 ook! Buiten dat vind ik GTA online de beste game ooit gemaakt. Zga geen bugs en detail waar je bang van wordt! Die prijzen zijn helaas wel gestoord, maarja werken voor je centen zal je, anders sharkcards en niet zeuren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *