GTA: San Andreas HD-remake komt zondag naar Xbox 360

GTA-San-Andreas-Remake
Grand Theft Auto: San Andreas is jarig, en dat wordt gevierd met kortingen op de mobiele versies van de game en een HD-remake van de klassieker op de Xbox 360.

Het is alweer tien jaar geleden sinds GTA: San Andreas zijn weg vond naar de PlayStation 2 (waarna hij een jaar later op de PC en Xbox uitkwam), dus is het volgens Rockstar Games hoog tijd om de game in het zonnetje te zetten.

Hogere resolutie, draw distance en meer achievements
Dat doen ze door vanaf aanstaande zondag (26 oktober) een HD-remake aan te bieden op het digitale platform van de Xbox 360. Deze nieuwe versie heeft scherpere beelden met een 720p resolutie, betere draw distance (zodat je verder kunt kijken) en elf nieuwe Achievements om te behalen.

Er was altijd al een zogenaamde Xbox Original-versie van San Andreas op de 360 te vinden. Deze versie is een rechtstreekse kopie van het origineel, en inmiddels dus behoorlijk achterhaald. De remake zal deze versie vervangen.

Mobiele kortingen
Om het feest compleet te maken zijn ook alle smartphone en tabletversies van de GTA-games de komende dagen extra goedkoop. Zowel San Andreas, Vice City en GTA 3 zijn nu veertig procent goedkoper in de App Store en Play Store.

San Andreas: €3,59 – iOSAndroid
Grand Theft Auto III: €2,69 – iOSAndroid
Vice City: €2,69 – iOSAndroid

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *