GTA Trilogy onspeelbaar op de PC

GTA Trilogy onspeelbaar op de PC

GTA Trilogy onspeelbaar op de PC

Problemen voor GTA Trilogy, want de nieuwe game van Rockstar Games is niet te spelen op de PC.

De lancering van de GTA Trilogy, met de games GTA 3, Vice City en San Andreas, verloopt op z’n zachtst gezegd niet vlekkeloos. De reacties op de game zijn toch wat teleurstellend. Daar komt nu nog eens bovenop dat GTA Trilogy op de PC niet te spelen valt. Rockstar werkt aan een fix.

De lancering van de trilogie was eerder deze week op 11 november. De versie voor de PC binnen de Rockstar Games Launcher is echter onbeschikbaar gemaakt door het bedrijf. In die versie van de GTA Trilogy zaten bestanden die er niet hoorden te zitten. Aldus Rockstar Games in een verklaring. Feit is dat totdat het bedrijf met een fix komt, PC-gamers niet het spel kunnen downloaden en spelen via de launcher.

De reacties op Twitter naar aanleiding van het bericht van Rockstar zijn niet mals. Een groot deel eist geld terug en zit helemaal niet te wachten op een fix. GTA Trilogy bevat mooier graphics en betere gameplay voor de drie iconische titels uit het verleden. In de praktijk blijken die verbeteringen behoorlijk tegen te vallen. Dat deze problemen voor PC-gamers er nog eens bovenop komen helpt niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *