GTA V had het moeilijk afgelopen weekend

GTA V had het moeilijk afgelopen weekend

GTA V kun je nu gratis downloaden en dat weten ze heel goed bij Rockstar Games.

Heb jij GTA V al gedownload? Sinds afgelopen weekend kun je het spel via de Epic Store kosteloos downloaden en installeren. De actie loopt tot en met 21 mei en het betreft hier de Grand Theft Auto V: Premium Edition.

Dat de game gratis beschikbaar is weet inmiddels de hele wereld. Naast nieuwspublicaties regende het onder andere memes op 9GAG met dit onderwerp. Natuurlijk is het voor Rockstar Games niet onopgemerkt gebleven dat GTA V gratis beschikbaar is. De ronkende servers van het bedrijf werden enigszins verrast door de enorme toestroom aan spelers.

Het is niet bekendgemaakt hoeveel spelers afgelopen weekend zijn ingeschakeld op GTA V en GTA: Online. Wel is duidelijk dat de servers van het bedrijf er moeilijk mee hadden. Gamers werden ondermeer geconfronteerd met het feit dat ze op sommige momenten niet in konden loggen. Simpelweg omdat de servers overbelast waren.

Met het weekend achter de rug zal GTA 5 beter toegankelijk zijn. Na aanstaande donderdag, wanneer de game niet langer gratis beschikbaar is, zal de rust vermoedelijk weer wederkeren. Dus grijp die kans zolang het nog kan en haal GTA V binnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *