GTA V downloaden

GTA V nu gratis beschikbaar, chaos in de Epic Games Store

GTA V nu gratis beschikbaar, chaos in de Epic Games Store

De virtuele winkel slaat op titel omdat iedereen GTA V probeert te downloaden.

Het gerucht van gisteren bleek te kloppen. Vanaf vandaag kun je GTA V gratis downloaden in de Epic Games Store. Voorwaarde is wel dat je de Epic Games Store Launcher installeert op je PC of Mac. Dit is namelijk een vereiste om GTA V te kunnen downloaden. Voor wat hoort wat zullen we maar zeggen.

De lancering van GTA V heeft voor rokende servers bij Epic Games gezorgd. Wie had gedacht dat er nog zoveel animo zou zijn voor een zeven jaar oude game die we allemaal in huis hebben? Voor velen zal het een stukje nostalgie zijn. Hoe het ook komt. Veel gamers krijgen een foutmelding wanneer ze GTA V proberen te downloaden. Ook is de site van van de Epic Games Store slecht of niet bereikbaar.

Naast het gratis beschikbaar stellen van GTA V zijn er ook de nodige kortingen. Je kunt onder meer Control, Red Dead Redemption 2 en Outer Worlds met 50 procent korting aanschaffen. Maak je dus geen zorgen als je het nu niet voor elkaar krijgt om GTA V te installeren. Morgen is er weer een dag en dan lukt het hoogstwaarschijnlijk wél.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *