GTA V-speler speelt afscheid Paul Walker in Furious 7 na

GTA V-speler speelt afscheid Paul Walker in Furious 7 na
Grand Theft Auto V gebruiken om de slotscène van Furious 7 na te spelen: daar scoor je punten mee.

Furious 7 is de laatste film uit de reeks waarin Paul Walker te zien is, nadat de acteur in 2013 omkwam bij een auto-ongeluk. Het slot van Furious 7 is dan ook een ode aan Walker, die afscheid neemt van tegenspeler Vin Diesel. Ook de fans zwaaien Walker op een grootse manier uit, want nog nooit bracht een film zoveel geld op als Furious 7. De teller staat inmiddels op 1,3 miljard dollar en dat bedrag zal ongetwijfeld nog verder oplopen.

Sommige fans vinden het niet genoeg om alleen de film te zien en blijven ook thuis met de slotscène. Zo ook de maker van onderstaande video, die zelf op de stoel van de regisseur is gaan zitten en het afscheid van Walker na heeft gespeeld. Walker en Diesel lijken niet honderd procent op hun virtuele alter-ego, maar verder kunnen we het resultaat zeker geslaagd noemen.

[gv data=”MSR_wBaO6Os”][/gv]

Nog geen reacties

  1. Ik wacht met smart op de dag dat de hype rond deze game verleden tijd is, het is gewoon een aanfluiting voor de pre-GTA IV periode. GTA IV ging nog wel door de humor en andere basic GTA stuff, GTA V is niets anders dan een orgie van overbodige zaken en veranderingen die het meer op shooters laat lijken dan een echte grand theft auto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *