GTA Wekelijkse Update: GTA Online krijgt klassieke bolide

Sexy
Deze klassieker zie je nu rondrijden in Los Santos.

Vorige week voegde Rockstar een gloednieuwe gamemodus toe aan de Online omgeving. Deze week blijft de nieuwe modus centraal staan, maar voor de autoliefhebbers onder ons komt er ook een hele bijzondere wagen naar de game.

De vintage auto met de in-game naam Weeny Dynasty Sports Classic is een ware traktatie voor liefhebbers van vintage auto’s. Natuurlijk zijn de Ocelot, Banshee en Dewbauchee Vagner leuk om te zien, maar soms ga je misschien iets minder voor snelheid en iets meer voor stijl. Weeny Dynasty is dan een uitzonderlijk goede optie.

De wagen heeft een duidelijk jaren ’50 stijl en hij zou zeker niet misstaan als je ermee rond zou rijden in Cuba. De bolide is nu verkrijgbaar bij de Southern San Andreas Super Autos voor zo’n $450.000 in-game dollars. Liefhebbers kunnen die ietwat flets uitziende auto vervolgens nog uitrusten met allerlei extra’s in de verscheidene body shops voor een extra portie ‘suave’.

Verder krijg je de komende week dubbele GTA$ en RP in de King of the Hill modus, maar ook voor Biker Sell Missions, Smuggler Sell Missions en Gunrunning Sell Missions. Het grinden voor geld is in deze gevallen nu dus wat minder tergend dan normaal.

Mocht je alsnog wat krap bij kas zitten maar wil je een grote aanschaf doen in GTA Online, dan zijn er een aantal opties voor je. Zo zijn onder andere de Pfister Comet SR, Ocelot Swinger en de Pegassi Zentorno en Tempesta voor 35% van de prijs beschikbaar. Ook meerdere (normaliter ontzettend dure investeringen zoals) motorclub uitbreidingen en nachtclub toevoegingen krijg je nu voor de helft van de prijs.

Lees ook: Aan welke games werkt Rockstar nog meer naast GTA VI?

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *