Haal je volle iPhone onderweg leeg

Auteur: , Geen reacties

Hoezo is het geheugen van een iPhone niet uitbreidbaar? Het is wél uitbreidbaar.

Een paar dagen geleden brachten we je al het nieuws dat je tegenwoordig het geheugen van een iPhone alsnog snel leeg kunt halen. Vandaag komt daar het nieuws bij dat er nog een andere manier is om dat te bereiken. De marketeers van Transcend hebben er goed over nagedacht om een zo lang mogelijke naam te verzinnen en dat is gelukt met : JetDrive Go 500 Flash Drive.

Het apparaatje heeft een bijzonder design met een soort vogelbekdier-ding eraan. De aansluiting van de Lightning adapter is namelijk speciaal een stukje langer gemaakt zodat je de drive ook kunt gebruiken terwijl je case of bumper nog om de iPhone, iPod of iPad zit. De lightingaansluiting kan 20 MB/s overdragen van en naar je telefoon, maar het echte werk gebeurt aan de andere kant. Daar zit de USB 3.1 Gen 1 aansluiting die 130 MB/s haalt waardoor je een film van 4 GB in 28 seconden zou moeten kunnen overzetten.

Transcend heeft ook een app uitgebracht waardoor je snel backups kunt maken van de inhoud van je iDevice. Ondanks de 500 die in de naam zit is het Transcendstickje er alleen in 32 GB en 64 GB.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).