Haalt nieuwe GTA V multiplayer modus spelers terug?

Auteur: , Geen reacties
GTA V Independence Day

Happy Independence Day update, baby!

Een paar jaar geleden bij de release van GTA V moest je goed zoeken om iemand te vinden die de nieuwe Rockstar game slecht vond. Enkele jaren later lijkt de publieke opinie volledig gekeerd. Dankzij het beperken van modden, een overvloed aan hackers en een mislukt valutasysteem in de multiplayer is er nog maar weinig plezier te beleven.

De nieuwe Indepence Day-gerelateerde update moet daar verandering in brengen. De Amerikaanse feestdag wordt dankzij een update in GTA V Online verwerkt. Een van de nieuwe features is de spelmodus ‘Dawn Raid’, waarin twee teams van maximaal 6 personen parachuteren naar een gevechtsveld en daar strijden voor verborgen pakketjes.

Aangezien de Amerikanen niet vies zijn om hun patriottistische kleuren te tonen, komt de nieuwe update ook met heel wat wapens en kleding gebaseerd op Independence Day. Ook is er een nieuwe supercar te vinden in de vorm van de Dewbauchee Vagner.

Wel zo handig dat de update nu al beschikbaar is, zodat je nog voor 4 juli helemaal klaar bent voor de speciale Amerikaanse feestdag in de virtuele wereld van GTA. Of het druk zal zijn op de servers, is echter een andere vraag.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).