HacBook Elite: de ‘macbook’ die je wél kunt upgraden

HacBook Elite: de 'macbook' die je wél kunt upgraden
En de laptop heeft nog een voordelige instapprijs ook.

Je moet goed nadenken bij aanschaf van een Macbook. Het is namelijk niet mogelijk om de mobiele computer van een upgrade te voorzien. Voor veel mensen één van de redenen om de laptops van Apple links te laten liggen. HacBook probeert deze mensen op te vangen door met een OS X-laptop te komen die je wél kunt upgraden.

Een nadeeltje is dat de computer er dik en ouderwets uitziet. Bovendien beschik je niet over zo’n kek Retina display. In de basis betreft het een HP-laptop. De HacBook Elite heeft een Sandy Bridge Intel i5 processor, 8GB RAM geheugen, een 14-inch scherm en 1 TB aan opslag.

De laptop is te bestellen via de site van HacBook. Ook hier is de huisstijl van Apple gekopieerd. Het apparaat kost 329 dollar. Of de verkoop lang stand zal houden is nog maar de vraag. De Amerikaanse techgigant veegt regelmatig zonder pardon copycats van de kaart.

Eén reactie

  1. Ze schrijven zelf dat deze computer vergelijkbaar is met een 2013 macbook pro, (dit betreft dan wel een instappertje) maar ik zie niet in hoe dit meer ‘upgradable’ is dan de oude macbook pro,..

    Opslag, optical drive, geheugen, accu, allemaal goed te vervangen zonder garantie zegels.
    Bij mijn weten zitten juist elitebooks vol met garantiezegels.

    Ik vind het een wonderlijk verhaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *