Hack Apple’s Touch ID en verdien veel geld

Touch ID hacken
De introductie van een vingerafdrukscanner in de iPhone 5s zorgt voor een leuke nieuwe uitdaging voor hackers. Met behulp van crowdfunding wordt momenteel een aardige prijzenpot opgebouwd voor de eerste persoon die erin slaagt om Touch ID te kraken.

Via de website istouchidhackedyet.com kan je zien of het iemand al is gelukt om de scanner te kraken. Ook wordt daar bijgehouden wat je krijgt als het je gelukt is. Mensen die op Twitter via #istouchidhackedyet minimaal $100 toegezegd hebben worden opgenomen in het overzicht.

Naast geld bieden veel mensen ook flessen drank en Bitcoins aan voor het hacken van Touch ID. Een van de vreemdste zaken is wellicht nog wel een vies seksboekje. Op dit moment staat de teller op bijna 40 mensen die geld, of goederen, over hebben voor het hacken van Touch ID.

Het duo dat deze actie bedacht heeft zegt het vooral gedaan te hebben om aan te tonen hoe moeilijk het, waarschijnlijk, is om de scanner te kraken.

To be clear, the main reason Nick and I are doing this is because we think it’s harder than most people think.

Om in aanmerking te komen voor de eer, het geld en de goederen moet je, op video, laten zien hoe je een vingerafdruk ‘pikt’, namaakt en vervolgens gebruikt om een iPhone 5s te ontgrendelen. Als jij wij nog 1 tip mogen geven: een vinger afhakken schijnt niet te werken. Just so you know. (via: zdnet.com)

Misschien dat hackers nog iets hebben aan de trucjes van James Bond in Diamonds Are Forever?

[gv data=”WdxVUZZjiCU”][/gv]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *