Hackintosh van 70 dollar meet zich met een MacBook Pro

Hackintosh van 70 dollar meet zich met een MacBook Pro
Dat is bizar.

Hoe is het mogelijk om met slechts 70 dollar een computer te maken die zich kan meten met een MacBook Pro van 2.000 dollar? Antwoord: heel veel geluk en je moet handig zijn.

YouTuber Snazzy Labs is er in elk geval in geslaagd. Vele zoektochten op Craigslist naar diverse onderdelen waren nodig om het project van de grond te krijgen. Zo wist hij een SSD voor slechts 5 dollar op de kop te tikken. De harde schijf was kapot en moest gerepareerd worden. Naar eigen zeggen heeft de YouTuber uiteindelijk niet meer dan 70 dollar gespendeerd om de Hackintosh te bouwen. Aan de andere kant zullen er de nodige uurtjes zijn gespendeerd om het apparaat werkend te krijgen.

De computer kan games op hoge settings draaien en video’s bewerken blijkt ook geen probleem op de machine. Check de video hieronder waarin wordt uitgelegd hoe men stap voor stap te werk ging.

[gv data=”rKqdDiL8t80″][/gv]

Eén reactie

  1. Slaat nergens op ….
    Hetzelfde als een nieuwe Porsche 911 kopen voor 500 euro .. Ja, als je suikeroom hem weg doet als hij lijd aan alzheimer.

    De gewone man bouwt gewoon NIET zo’n machine voor $70. Bij lange na niet.
    Je moet dit soort dingen met nieuwe onderdelen doen die mensen daadwerkelijk kunnen kopen en niet afhankelijk zijn van mats en geluk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *