Hagenaar boos op Apple vanwege kerstboomverbod

Hagenaar boos op Apple vanwege kerstboomverbod
De appel valt niet ver van de boom, nou in dit geval wel. Apple wil namelijk geen kerstboom voor haar nieuwe winkel in Den Haag.

Al 15 jaar lang siert een kerstboom de Passage in Den Haag tijdens de feestdagen. Dit jaar niet, het zou volgens Apple het zicht op de nieuwe Apple Store namelijk belemmeren. Dat schoot bij veel Hagenaren in het verkeerde keelgat.

Ook Hagenaar Rob is boos. Hij pakte zijn bordkrijt en tekende zelf een kerstboom. Op de zwarte omheining die voor de Apple Store staat, welteverstaan. Samen met een aantal protestleuzen, heeft hij zijn punt duidelijk gemaakt: die kerstboom moet er komen.

Apple heeft in de huurovereenkomst staan dat de kerstboom niet voor de winkel geplaatst mag worden. Het wordt dus een lastige zaak, maar ik verwacht dat er wel een goed alternatief zal komen.

Nog geen reacties

    • @dejviisz: Hoezo dom volk? Die boom staat er al 15 jaar en nu denkt zo bedrijf dat telefoontjes verkoopt ze alles zijn en hun beslissen of die boom er wel mag staan. Daarom zal ik ook nooit iets van apple kopen erger me kapot aan die instelling van hun van kijk ons eens gewedlig zijn en boven alles en iedereen staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *