Haha! LG-topman blijkt een wasmachine slopende hooligan

Auteur: , Geen reacties
LG-topman Jo Seong-Jin

En daarom mag hij van de autoriteiten zijn thuisland Zuid-Korea niet uit...

De Koreaan Jo Seong-Jin die aan het roer staat bij LG’s Consumer Electronics divisie, schijnt zich tijdens een bezoek aan Duitsland voor de IFA-beurs nogal te hebben misdragen in een elektronicawinkel. Daar is hij losgegaan op een wasmachine van concurrent Samsung en heeft de deur van het apparaat gesloopt. Samsung was allerminst gecharmeerd van de agressieve uitspatting van de topman en heeft in Zuid-Korea een aanklacht tegen hem ingediend. Beelden van een beveiligingscamera werden aangevoerd als bewijsmateriaal.

Reisverbod
Aangezien Seong-jin volgens de autoriteiten niet actief heeft meegewerkt aan het onderzoek, is besloten om hem een reisverbod op te leggen. Hierdoor mag hij waarschijnlijk niet afreizen naar de CES-elektronicabeurs in Las Vegas.

LG heeft voor zijn topman een verzoek ingediend voor een tijdelijke opheffing van het verbod. Seong-jin heeft zijn volledige medewerking toegezegd zodra hij weer terug is uit Las Vegas. Het is nog niet duidelijk of de wasmachine hooligan begin januari daadwerkelijk het land uit mag. (via:cnet)Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).