Hallo iOS 7!

Auteur: , 9 Reacties
iPhone met iOS 7

We hebben al eerder een preview gezien, maar vanavond is het officieel. Vanaf 18 september kan je van Apple's nieuwe besturingsysteem gaan genieten.

Als jij tot een van de gelukkigen behoort bij wie dit nieuwe besturingsysteem gaat werken dan kan je vanaf 18 september gaan genieten van iTunes Radio en een mannelijke Siri.

Buiten de voorgenoemde features zal iOS 7 ook een dramatisch ander uiterlijk krijgen. Het skeumorphische van de vorige versies is vervangen met een aalgladde interface, die op de iPhone 5 ook nog in 3D zal zijn. Door het kantelen van de telefoon/tablet kan je als het ware ‘achter‘ de icoontjes kijken, en de zoekfunctie en het delen van foto’s zullen ook stukken toegankelijker worden.

Ook komt iOS7 met een veelgevraagde feature; Control Center. Android-toestellen hebben al langer de mogelijkheid om belangrijke instellingen simpel en snel te veranderen, maar tot nu toe moesten eigenaren van iDingetjes altijd jailbreaken om die mogelijkheid te krijgen. Niet meer met iOS 7! En het beste is nog, de upgrade is gratis én je krijgt bij aanschaf van een nieuw toestel iWork voor iOS cadeau!

Oudere meuk niet ondersteund9 reacties

Mijn iPad draait al sinds een maandje of 2 op iOS 7. Ik ben benieuwd of de uiteindelijke versie nog nieuws biedt t.o.v. de laatste bèta.


Maar wat een t*et van een een besturingssysteem!
Dus m’n iPod met iOS6 kan ik ook upgraden met iOS7?
@Nico94: Alléén vanaf de 4e generatie.
@Nico94: Ik heb er een eerder gemaakt schema’tje bijgezet waar je precies kunt zien welke features van iOS 7 op welk apparaat gaan werken. Staat je telefoontje er helemaal niet bij? Dan werkt iOS 7 in z’n geheel niet.
kben benieuwd. het is ook beschikbaar voor iphone 4 toch?
Kwan iOS7nou eerst alleen voor de telefoons en later pas voor de iPad’s?
@linealuna: ja vanaf iphone 4
@SCscreamGT2: Oh da’s mooi! Die heb ik.
@Nico94: Sorry, alléén vanaf 5e gen dus… :)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).