Hallo iOS 7!

iPhone met iOS 7
We hebben al eerder een preview gezien, maar vanavond is het officieel. Vanaf 18 september kan je van Apple’s nieuwe besturingsysteem gaan genieten.

Als jij tot een van de gelukkigen behoort bij wie dit nieuwe besturingsysteem gaat werken dan kan je vanaf 18 september gaan genieten van iTunes Radio en een mannelijke Siri.

Buiten de voorgenoemde features zal iOS 7 ook een dramatisch ander uiterlijk krijgen. Het skeumorphische van de vorige versies is vervangen met een aalgladde interface, die op de iPhone 5 ook nog in 3D zal zijn. Door het kantelen van de telefoon/tablet kan je als het ware ‘achter‘ de icoontjes kijken, en de zoekfunctie en het delen van foto’s zullen ook stukken toegankelijker worden.

Ook komt iOS7 met een veelgevraagde feature; Control Center. Android-toestellen hebben al langer de mogelijkheid om belangrijke instellingen simpel en snel te veranderen, maar tot nu toe moesten eigenaren van iDingetjes altijd jailbreaken om die mogelijkheid te krijgen. Niet meer met iOS 7! En het beste is nog, de upgrade is gratis én je krijgt bij aanschaf van een nieuw toestel iWork voor iOS cadeau!

Oudere meuk niet ondersteund

Nog geen reacties

  1. Mijn iPad draait al sinds een maandje of 2 op iOS 7. Ik ben benieuwd of de uiteindelijke versie nog nieuws biedt t.o.v. de laatste bèta.

    Maar wat een t*et van een een besturingssysteem!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *