Halloween online tips Airbnb

Halloween online vieren met Airbnb, Alice Cooper en Stephen King?

Halloween online tips Airbnb

Airbnb pakt online uit voor een gruwelijk eng Halloween.

De Coronacrisis maakt alles anders en de viering van Halloween is daar geen uitzondering op. Airbnb speelt daar handig op in door allerlei online alternatieven te bieden om een gruwelijk eng Halloween te vieren. Wij zetten wat bijzondere mogelijkheden op een rij.

Airbnb biedt Halloween met Alice Cooper

Alice Cooper belooft je een Halloween horror op de ergste plek die hij kent, het internet. De tour start op 22 oktober om 1 uur ’s nachts (Nederlandse tijd).

Je steunt een goed doel als je een kaartje koopt en gezien de graphic heeft Alice Cooper er zin in.

Echte geesten zien met Halloween?

Als je van het griezelfeest een levensechte gebeurtenis wilt maken kun je natuurlijk altijd op zoek gaan naar echte geesten. Het Bangor Opera House was een inspiratiebron voor de de door Stephen King verzonnen stad Derry. Het Opera House wordt volgens kenners bezeten door geesten. Via Airbnb kan je met Ben Layman op een virtuele ghost haunt om de reeds lang gestorven bewoners te ontmoeten. Als dat geen griezelen wordt…

Zelf sfeer maken?

Natuurlijk kan je ook je eigen huis veranderen in een Halloween decor. Op Airbnb kun je diverse workshops volgen om creatief aan de slag te gaan voor de engste dag van het jaar. Zo leren Marc Evan & Chris Soria, die een pompoenbewerkingsbedrijf runnen hoe je de meest gruwelijke figuren of spookachtige lantarens uit een pompoen kan snijden. Zoek je het liever wat muzikaler? Dan kan je terecht bij Adam Decoster. Hij won veel prijzen voor filmmuziek en was 4 keer genomineerd voor een Emmy Award. Hij leert je hoe je de horrorgeluiden uit Hollywood-films zelf kunt maken. Mocht je daarna nog meer sfeer willen dan kun je in een speciale ‘special effects’ make-up workshop leren hoe je bij jezelf of anderen de meest gruwelijke Halloween verminkingen aan kunt brengen.

Het hele overzicht zie je op deze pagina van Airbnb. Natuurlijk kan je ook in de stemming komen met een aantal toepasselijke films en series op Netflix.

Happy Halloween!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *