Halo 5: Guardians komt eraan

Auteur: , Geen reacties

Microsoft en 343 Industries hebben de release van de nieuwe Halo 5 aangekondigd met als titel Guardians.

We hebben al veel geruchten gehoord, maar nu is het eindelijk zover. Halo 5: Guardians wordt in de herfst van 2015 exclusief voor de Xbox One uitgebracht. Bonnie Ross, studio hoofd van 343 Industries, zegt dan ook: “het is een gigantisch en spannend project.

Naast de nu aangekondigde release date is nog maar weinig bekend. Wat we wel mogen verwachten is de terugkeer van Master Chief. Bonnie Ross voegt er nog wel aan toe dat “Halo 5: Guardians meer mankrachten kost dan Halo 4”. Op negen juni tijdens Xbox E3 2014 pers evenement hopen we meer te weten te komen op het spel.

De echte diehard Halo fans hoeven misschien niet zo lang te wachten. Er gingen namelijk al langer geruchten over de release van een Halo 2 Anniversary Edition. Deze zou dit jaar nog uit moeten komen. In haar laatste persbericht geeft Bonnie Ross ook weer stille hints naar een mogelijke release. Zo zegt ze dat “in 2014, zal Halo zich echt gaan ontwikkelen en zal de reis op de Xbox One beginnen”.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).