Handig! Deze Bluetooth headset neemt je gesprekken op

Auteur: , Geen reacties
Bluewire

De Bluewire neemt allebei de kanten van een gesprek voor je op, zodat het maken van aantekeningen of antieke opneemtrucs voorgoed verleden tijd zijn.

Als je geen opnamestudio tot je beschikking hebt, was je vaak overgeleverd aan de speaker op je telefoon, een opname-apparaatje en een stille ruimte als je een gesprek later nog eens terug wilde luisteren. Voor journalisten, advocaten of mensen die een gesprek op willen nemen komt daar nu verandering in met de Bluewire, een headset die zowel jouw stem als dat van de beller opneemt.

App
De gesprekken worden automatisch opgeslagen op het 16GB ingebouwde geheugen. Die kun je vervolgens gelijk beluisteren en inzien via de bijbehorende iOS- of Android-app. Als je een audiobestand nodig hebt of ruimte wilt maken kun je de bestanden met een druk op de knop verzenden naar je PC of smartphone.

Bluewire-Overview

Mocht de oortelefoon van de Bluewire je niet bevallen, dan kun je altijd zelf een ander oortje erop bevestigen, of je verbindt hem met je auto zodat je ook daar je gesprekken kunt registreren. Leuke extra: de Bluewire kun je draadloos opladen door hem op het bijgeleverde platform te leggen.

Indiegogo
Via Indiegogo wordt er op dit moment geld ingezameld voor de headset, en met nog 29 dagen te gaan zijn ze met 71 procent van hun doel van 40.000 dollar al goed op weg. Bij een donatie van 149 dollar krijg je jouw eigen Bluewire in juli van dit jaar thuisgestuurd.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).