Bol.com bestelling ophalen bij Albert Heijn nu landelijk

bol.com afhaalpunt bij Albert Heijn
Iedereen die spullen online koopt weet dat het bezorgen nog wel eens een probleem kan zijn, helemaal als je fulltime werkt en er niemand thuis is om de spullen in ontvangst te nemen. Bol.com bood al de mogelijkheid om bij enkele AH vestigingen je bestelling op te halen, maar binnenkort kan dat bij nagenoeg elke AH vestiging in Nederland en België.

In de komende acht weken krijgen bijna alle Albert Heijn-winkels in Nederland en België een bol.com afhaalpunt. Op die manier ontstaat er een netwerk van meer dan 700 afhaalpunten waar mensen hun bestelling kunnen ophalen terwijl ze boodschappen doen. Op dit moment zijn er al 59 AH’s en drie Pick Up Points waar deze service wordt aangeboden. In de gebieden waar deze optie er al is wordt ongeveer 5% van de bol.com-bestellingen opgehaald bij een afhaalpunt.

Wanneer je op werkdagen voor 23:00 uur een bestelling doet, dan kun je de volgende dag na 15:00 uur je bestelling al ophalen bij Albert Heijn. Aangezien ik toch minimaal 1x per dag bij Albert Heijn kom, lijkt mij dit een ideale oplossing. Uiteraard kun je bestellingen ook gewoon op je werk laten bezorgen.

Dat Bol.com en Albert Heijn zo nauw samenwerken is overigens niet heel vreemd, beide bedrijven zijn inmiddels eigendom van Ahold. Op deze manier kunnen er de nodige synergievoordelen behaald worden.

2 reacties

  1. hopelijk dan snel ene voor Roeselare…is dikwijls interessante winkel maar ervaringen met koerriers zijn minder…meestal van die 4derangs artiesten die om 20u00 of later komen of gewoon niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *