Handig: nieuws via Whatsapp

Lekker het nieuws volgen via Whatsapp
We delen steeds minder op Facebook en juist meer op Whatsapp. Daarom kun je nieuws nu ook makkelijk via de app volgen.

Want ’s lands grootste krant, De Telegraaf, zit nu ook op WhatsApp. Een paar keer per dag stuurt de redactie je het meest besproken nieuws van dat moment. Aanmelden gaat heel makkelijk. Zet dit nummer in je contacten: 06-13650952. Stuur via WhatsApp de tekst ‘NIEUWS AAN’ naar het nummer. Daarna ben je aangemeld: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding. Wil je je afmelden? Stuur dan NIEUWS UIT.

Andere deelnemers van deze WhatsApp-dienst kunnen je nummer of profiel niet zien. Je komt niet in een groepsapp: je communiceert één op één met de redactie. De Telegraaf is trouwens niet het eerste nieuwsmedium dat Whatsapp inzet. NRC en Nieuwsuur hebben een dergelijke functie ook al.

Als je op de hoogte wil blijven van breaking news kun je overigens beter de app van de Telegraaf downloaden. Via de app kun je je dan aanmelden voor het ontvangen van pushberichten.

Ps: Kun jij al videobellen met Whatsapp? En heb je al een foto bewerkt met Whatsapp?

Eén reactie

  1. Als je d”nieuwsfeeds” wilt zien gebruik je toch snapchat of facebook, of gewoon het aloude internet?

    Of zou het dan echt zo zijn dat de digitale wereld van de sommige Telegraaf lezers niet verder komt dat Whatsapp? Dat valt me zelfs voor die doelgroep nog tegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *