Handig: TorrenTV streamt Bittorrent films naar je Apple TV

Handig: TorrenTV streamt Bittorrent films naar je Apple TV
Uh oh, concurrentie voor Netflix en aanverwante streamingdiensten. Het is nu namelijk makkelijker dan ooit om een – al dan niet illegaal gedownload – torrentbestand direct op je TV af te spelen.

In navolging van het populaire Popcorn Time is er een open source-app verschenen waarmee je films en series direct naar je Apple TV kunt streamen. Door een magneetlink naar het venstertje van TorrentTV te slepen, wordt het bestand direct gedownload. Je hoeft niet te wachten totdat de download is voltooid, zodra er voldoende bits binnen zijn start de film automatisch. Je kunt ook reeds gedownloade torrentbestanden streamen met het programma.

De ontwikkelaar van TorrenTV zegt tegen TorrentFreak dat hij gebruik heeft gemaakt van de code van Popcorn Time. Het fundamentele verschil is dat TorrentTV geen filmoverzicht heeft, maar dat je zelf kunt bepalen welke torrent je erin gooit. Volgens de maker een voordeel, omdat je hiermee ook bestanden die niet in de bieb van Popcorn time staan kunt afspelen.

TorrenTV streamt Bittorrent films naar je Apple TV

TorrenTV is beschikbaar voor Mac, Windows en Linux. Er wordt ook gewerkt aan ondersteuning voor Chromecast, maar wanneer dat komt is nog niet bekend. Downloaden kan HIER.

Nog geen reacties

  1. Met de meest populaire films zal dit prima gaan, maar zodra je een film wil zien die maar door een handvol mensen wordt geseed, zal dit niet gaan lukken, vrees ik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *