Handige aanbieders van urenregistratie software inclusief timer 

Veel ondernemers vinden de tijd niet om de urenregistratie op orde te houden, omdat het handmatig invoeren daarvan nogal wat tijd in beslag kan nemen. Toch is het bijhouden van je uren noodzakelijk omdat je deze verantwoording kunt gebruiken richting je klanten of opdrachtgevers. Als je minder tijd wilt besteden aan urenregistratie kan de speciale urenregistratie software kan in dit geval een uitkomst bieden.

In dit artikel lees je meer over de drie aanbieders van urenregistratie software inclusief timer die jouw onderneming naar een volgend niveau kunnen brengen.

#1 e-Boekhouden.nl 

e-Boekhouden.nl is een software waarmee je de urenregistratie, facturen en boekhouding bij kunt houden. Het biedt een proeftijd van 15 maanden, waarin je de software helemaal gratis kunt gebruiken. In de mobiele app van e-Boekhouden.nl kun je facturen en offertes opstellen en de urenregistratie invoeren vanuit de agenda.

Daarnaast biedt de app de mogelijkheid voor rittenregistratie, het registreren van reiskosten en kun je projecten, taken en activiteiten aanmaken. Kortom: het bevat een alles-in-1-pakket!

Kortom, deze software maakt het werk van ondernemers makkelijker en heeft daarnaast een helpdesk die wordt beoordeeld als uitstekend. Het is dan ook niet voor niets dat de software een Trustpilot beoordeling heeft van 9,3!

#2 Gripp

Gripp biedt een alles-in-één pakket, waarmee jij het overzicht terugbrengt in jouw organisatie. Op Gripp kun je terecht voor de urenregistratie, het opstellen van offertes en facturen, projectmanagement, planning, boekhouding, ERP, rapportage, sales, workflowmanagement, business software, en maakt daarnaast remote werken makkelijker. Dit alles is daarnaast beschikbaar op de mobiele app. 

Voor dienstverleners met ambitie, is Gripp de nummer 1 bedrijfssoftware. Door haar klanten wordt Gripp beoordeeld met een gemiddelde van een 8,2. Niet zeker van je zaak? Gripp werkt volgens het principe: niet tevreden, geld terug!

#3 Exact

De laatste aanbieder van onze favoriete urenregistratie inclusief timer, is Exact. Met de slimme urenregistratie software van Exact heb je je urenregistratie, CRM en boekhouding op 1 plek. Hierdoor bespaar je veel tijd en verbeter je dus je cashflow. Je kunt Exact 30 dagen lang gratis proberen.

Exact biedt een mobiele app, waarin je facturen en offertes op kunt stellen en je uren kunt invoeren vanuit de agenda, maar ook met een timer. Daarnaast is rittenregistratie mogelijk, kun je reiskosten registreren en kun je projecten aanmaken. 

Met Exact bespaar jij dus kosten op de administratie en kun je je weer focussen op de dingen waar je beter in bent. Exact wordt op Trustpilot beoordeeld met een gemiddelde van 3,7 van de 5 sterren!

Houd je urenregistratie gemakkelijk op orde

Een urenregistratie software werkt enorm voordelig voor iedereen die moeite ervaart met het bijhouden van de uren. De urenregistratie is dan ook één van de belangrijkste zaken van je onderneming om op orde te hebben. Een urenregistratie software gaat je tijd en kosten besparen, waardoor jouw onderneming nóg harder kan groeien. Meld je aan bij de aanbieder die het beste bij jou past en ontdek tijdens de proeftijd wat dit programma voor jouw onderneming kan betekenen.

Ben je op zoek naar een passende software voor je HRM?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *