Harde schijf gebruiken om een slang te smokkelen?!

Auteur: , Geen reacties
Slang

Gelukkig waren ze bij de Transport Security Administration (TSA) wel wakker.

Smokkelen is nooit zonder risico. Een reiziger die een slang probeerde mee te nemen kwam hier op de harde manier achter. De reiziger wilde van Miami International Airport naar Barbados vliegen. In haar bagage had ze een slang. Het beest was in een harde schijf gepropt en de smokkelaar dacht dat niemand het door zou hebben. Ze nam de doelstelling ‘opslag’ iets te letterlijk.

Tijdens de veiligheidscheck liep de reiziger tegen de lamp. De vliegveld beveiliging ontdekte de slang en voorkwam dat de vrouwelijke passagier aan bord van het vliegtuig ging met het exotische beest. De slang zat in een nylon kous, in de harde schijf. Het beest werd ontdekt omdat de TSA een ademend organisme zag in de harde schijf. Het dier heeft niets overgehouden aan het onvrijwillige avontuur.

De slang is door de U.S. Fish & Wildlife Service opgevangen. De smokkelaar werd opgepakt. In Miami komen vaker dit soort dingen voor. In 2011 probeerde een man een schildpad en slangen mee te nemen. De dieren waren vastgebonden aan zijn lichaam. Ook hij werd ontdekt. (via Miami Herald)Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).