‘Hardware problemen voor de MacBook Pro zonder Touch Bar’

MacBook
Heb je hier ook last van? Je bent niet de enige.

De 2017 MacBook Pro zonder Touch Bar en met een grootte van 13-inch is niet zonder problemen. Apple heeft vastgesteld dat er hardware issues spelen bij de prijzige laptop. Zo zijn er gevallen bekend van modellen waarbij de SSD-schijven en moederborden vervangen moesten worden, aldus MacRumors.

Het techbedrijf maakte deze problemen kenbaar middels een memo die vorige week werd verstuurd aan Apple-winkels. Enkel de 13-inch MacBook Pro zonder Touch Bar uit 2017 heeft met deze problemen te maken. Alle andere modellen, inclusief de 13-inch MacBook Pro mét Touch Bar zijn uitgesloten van de kwalen.

Gebruikers die kampen met genoemde problemen bij de MacBook van dit type kunnen bij Apple aankloppen. Het maakt niet uit of de garantie al is verlopen of niet. Het techbedrijf zal het euvel kosteloos verhelpen. Dat laatste speelt vooral in de VS, want in Europa moet Apple verplicht twee jaar garantie geven op producten.

6 reacties

  1. Dat euvel zullen ze in Europa ook kosteloos moeten verhelpen, zelfs al is de tweejarige garantie verlopen. Je mag er namelijk redelijkerwijs van uitgaan dat zo’n laptop het ook na die twee jaar nog geruime tijd probleemloos blijft werken.

    Of Apple zo coulant zal zijn is natuurlijk nog maar de vraag; de schijn en reputatie hebben ze op dat vlak bepaald niet mee, in ieder geval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *