Harry Potter-game van Pokémon GO makers uitgesteld

Nieuwe info bekend over 'Pokémon GO'-game Harry Potter
Nog wel even geduld hebben.

Vorig jaar werd bekend dat Niantic, de ontwikkelaar achter Pokémon Go, aan de slag gaat met Harry Potter: Wizards Unite. Een augmented reality game die zal uitgegeven worden door WB Games. Helaas heeft de ontwikkeling vertraging opgelopen. De makers laten weten dat het spel pas in 2019 gelanceerd zal worden.

Het was oorspronkelijk de bedoeling dat de game eind 2017 zou uitkomen. Die target is niet gehaald en ook dit jaar zal Harry Potter: Wizards Unite het licht niet zien. Over de game zelf is nog vrij weinig bekend. Er is enkel een nieuwe teaser vrijgegeven die maar weinig duidelijkheid geeft. De teaser is gedeeld op een kersvers YouTube-kanaal van de game.

In Harry Potter: Wizards Unite kunnen gamers aan de slag met bekende karakters uit de reeks, kunnen gamers magische spreuken uitvoeren en interactie hebben met iconische beesten in de omgeving. Dit alles door middel van augmented reality natuurlijk. Je kunt de teaser hieronder bekijken. Harry Potter: Wizards Unite staat gepland voor een release in november 2019.

[gv data=”gzQDoPUcvmE”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *