HBO blundert: Game of Thrones aflevering te vroeg live

Auteur: , Geen reacties
Game of Thrones gelekt

Een nogal aparte manier van hackers in de weg zitten.

De afgelopen weken is HBO enorm geteisterd door enkele hackers die in het bezit blijken te zijn van meerdere HBO-series, waaronder de nieuwe nog niet verschenen afleveringen van Game of Thrones. Hoewel er zeer recent vier mensen op zijn gepakt in India die verdacht worden van deze daad, is het nog niet zeker of de hack-praktijken ook ophouden.

HBO heeft echter geen hackers meer nodig als het voortaan zelf Game of Thrones-afleveringen vroegtijdig vrijgeeft. Dit keer zou HBO Spanje afgelopen nacht per ongeluk aflevering 6 van het nieuwe seizoen hebben gelanceerd. Hoewel de Spaanse tak van HBO de schade enigszins probeerde te beperken, was het kwaad natuurlijk al geschied.

Niet alleen screenshots zijn verschenen op diverse fora, ook de complete aflevering is inmiddels te vinden op diverse (illegale) streamingdiensten en torrent-websites. Ondanks de zoveelste klap in het gezicht voor HBO, zullen de fans er een stuk minder rouwig om zijn. Die hebben immers al heel wat maanden moeten wachten op seizoen 7.

Mede vanwege de arrestaties is het afwachten geblazen hoeveel we nog te zien krijgen van de 1,5 TB aan gestolen data van HBO. Aangezien het netwerk weigert (genoeg) geld te betalen aan de hackers, volgen we alle actie zeer nauwlettend.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).