HBO GO kampt met storing tijdens finale True Detective

HBO GO kampt met storing tijdens finale True Detective
Het is misschien wel de beste en meest meeslepende serie sinds Breaking Bad. Maar tijdens de ontknoping van het eerste seizoen kon HBO de druk niet aan.

De misdaadserie True Detective van betaalzender HBO is het antwoord op House of Cards van concurrent Netflix. Beiden topseries hebben een sterrencast met namen uit de filmwereld. In House of Cards vertolkt Kevin Spacey de rol van doortrapte huichelpoliticus Frank Underwood, in True Detective zijn het Woody Harrelson en kersverse Oscarwinnaar Matthew McConaughey die de show stelen. En dat resulteert in een bindende kijktip van onze kant: kijk die show!

Vannacht ging de finale van seizoen 1 in première op HBO GO, de online omgeving van HBO. Maar tijdens het moment suprême kwam de achtste aflevering van de serie bij veel gebruikers niet op gang. Talloze HBO GO-gebruikers kregen slechts een draaiend icoontje te zien op hun scherm. Echt, we kunnen ons weinig ergere #firstworldproblems voorstellen. Zeker met zo’n serie in combinatie met de seizoensfinale die tevens het einde voor Harrelson en McConaughey betekent – het tweede seizoen is namelijk met andere acteurs.

Het beeld dat veel gebruikers kregen te zien
HBO GO kampt met storing tijdens finale True Detective

Volgens HBO kwam het door de drukte. Hun advies: probeer het later nog eens.

[gv data=”TXwCoNwBSkQ][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *